/*------------------------------------*/ /*-------------------------------------*/

Langkawi-Bilik Sewa Murah

Kini anda mempunyai altenatif untuk mendapatkan penginapan yang menjimatkan dan selesa di Langkawi.Harga yang di tawarkan mengikut pakej bilik yang diminta. Untuk maklumat lanjut layari : (www.langkawibiliksewamurah.com)

Langkawi bilik sewa

Pakej Syamil Quran 22 dalam 1

Miracle The Reference ialah sumber rujukan sahih dan lengkap untuk belajar Al-Qur'an dengan lebih komprehensif. Metod penyusunan yang sistematik dan teliti berdasarkan tafsiriyah-lafziyah dengan Metode Hijaz dalam Terjemah Per Kata adalah salah satu bahagian penting dalam penghayatan yang lebih mendalam.

Langkawi Kereta Sewa

Koleksi Kereta Sewa Di Langkawi Dalam Kadar Harga yang murah..dapatkan Segera

image name

Kedai Minyak Gamat Langkawi

Dapatkan Koleksi Pelbagai Produk Gamat Dan juga Herba Langkawi

image name

Langkawi Bilik Sewa Murah

Dapatkan Bilik Sewa Termurah, Bilik dilengkapi Aircond, TV dan Bilik Air

image name

80% OFF JUBAH MUSLIMAT-DEPAN HOSP LANGKAWI

Touch One Collection merupakan sebuah kedai menjual pakaian khususnya dan pelbagai produk baju muslimah in seperti T-Shirt, Jubah, Baju Kurung dan aksesori wanita. Nama "Touch One" asalnya diperoleh dari gabungan singkatan nama pasangan suami isteri pemilik syarikat ini iaitu tasya(Saidatul Natasya) dan wan(Mohd Ridzuan).Alamat perniagaan:Depan Hospital Besar Langkawi, 07000 Langkawi Kedah.Pelanggan yang sibuk boleh menempah atau membuat belian secara online di(http://touch1collection.blogspot.com)

image name

Saturday, April 30, 2011

statistik www.langkawi-map.blogspot.com


Terima Kasih Kepada Para Pelawat www.langkawi-map.blogspot.com
Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

Assalamualaikum, syukur ke hadrat Ilahi kerana hari ini adalah  genap sebulan usia laman www.langkawi-map.blogspot.com. Bermula pada 30 Mac 2011, dengan 'post' pertama saya adalah langkawi map dan diikuti oleh beberapa artikel berikut:


Artikel Pilihan Pengunjung (statistik pada 30 April 2011)
Setelah disemak dalam bahagian "stats", saya amat teruja kerana statistik laman www.langkawi-map.blogspot.com dilihat adalah 724 kali,manakala untuk hari ini sahaja sebanyak 24 kali laman saya ini dilihat, itupun sejam yang lalu saya melihatnya, harap-harap semasa saya menyiapkan bahagian artikel ini statistik itu akan terus meningkat.

Alhamdulilah syukur...besarlah harapan saya agar laman ini dapat memberi faedah dan maklumat kepada sesiapa yang singgah. Saya akan terus menulis apa yang saya rasa perlu untuk di ketengahkan kepada pengunjung yang ingin mendapatkan maklumat mengenai Langkawi.

Terima kasih saya ucapkan kepada para pengunjung yang sudi melawat laman saya ini. Di sini juga saya ingin mengajak para pengusaha yang berada di Langkawi untuk bersama-sama saya untuk menyalurkan maklumat tentang perniagaan anda untuk dimasukkan ke dalam laman ini. Harapan saya adalah untuk menjadikan laman ini sebagai "Langkawi One Stop Centre".

Jika anda mempunyai sebarang pendapat, pandangan atau cadangan yang ingin di kongsi bersama, sila tulis di dalam rungan "comment" pada bahagian atas artikel ini. 

Sekian, terima kasih atas sokongan anda dan Selamat Datang Ke Langkawi Permata Kedah.

Sebelum saya terlupa, esok (1 Mei 2011) akan diadakan Karnival Ria Jom Pancing Taman Nilam, untuk maklumat lanjut sila klik sini.Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 comments:

Post a Comment

JOM

MAI KE

MAI KE

LANGKAWI

LANGKAWI
 

www.langkawi-map.blogspot.com Copyright © 2011