/*------------------------------------*/ /*-------------------------------------*/

Langkawi-Bilik Sewa Murah

Kini anda mempunyai altenatif untuk mendapatkan penginapan yang menjimatkan dan selesa di Langkawi.Harga yang di tawarkan mengikut pakej bilik yang diminta. Untuk maklumat lanjut layari : (www.langkawibiliksewamurah.com)

Langkawi bilik sewa

Pakej Syamil Quran 22 dalam 1

Miracle The Reference ialah sumber rujukan sahih dan lengkap untuk belajar Al-Qur'an dengan lebih komprehensif. Metod penyusunan yang sistematik dan teliti berdasarkan tafsiriyah-lafziyah dengan Metode Hijaz dalam Terjemah Per Kata adalah salah satu bahagian penting dalam penghayatan yang lebih mendalam.

Langkawi Kereta Sewa

Koleksi Kereta Sewa Di Langkawi Dalam Kadar Harga yang murah..dapatkan Segera

image name

Kedai Minyak Gamat Langkawi

Dapatkan Koleksi Pelbagai Produk Gamat Dan juga Herba Langkawi

image name

Langkawi Bilik Sewa Murah

Dapatkan Bilik Sewa Termurah, Bilik dilengkapi Aircond, TV dan Bilik Air

image name

80% OFF JUBAH MUSLIMAT-DEPAN HOSP LANGKAWI

Touch One Collection merupakan sebuah kedai menjual pakaian khususnya dan pelbagai produk baju muslimah in seperti T-Shirt, Jubah, Baju Kurung dan aksesori wanita. Nama "Touch One" asalnya diperoleh dari gabungan singkatan nama pasangan suami isteri pemilik syarikat ini iaitu tasya(Saidatul Natasya) dan wan(Mohd Ridzuan).Alamat perniagaan:Depan Hospital Besar Langkawi, 07000 Langkawi Kedah.Pelanggan yang sibuk boleh menempah atau membuat belian secara online di(http://touch1collection.blogspot.com)

image name

Wednesday, June 15, 2011

Menjadi Blog Rujukan


Assalamualaikum...

Kesempatan ini pihak saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Baitul Muslim Sejati kerana menjadikan blog ini sebagai rujukan untuk mendapatkan maklumat mengenai Langkawi. Secara tidak langsung blog tersebut  menjadi salah satu penyumbang trafic kepada blog langkawi-map.blogspot.com.

Sebagai ucapan terima kasih , di sini saya reviewkan sedikit mengenai Blog Baitul Muslim Sejati untuk bacaan kita bersama.

Di dalam blog ini ada memaparkan tentang kenangan manis dan juga pengalaman penulis semasa bercuti bersama keluarga ke beberapa lokasi yang menarik di dalam negeri. Antara pilihan penulis adalah Langkawi. Penulis menceritakan pengalaman bercuti ke Langkawi melalui beberapa bahagian:
  • Perjalanan ke Pulau Langkawi
  • Tempat Penginapan
  • Lokasi lawatan
  • Tempat membeli belah
  • Budget bercuti
Penerangan penulis mudah dibaca dan difahami kerana terdapat gambar-gambar sokongan yang menarik. Pihak langkawi-map.blogspot.com mengharapkan penulis akan berkunjung lagi ke Langkawi untuk melengkapi tempat-tempat menarik yang belum sempat dikunjungi seperti yang di senaraikan. Sekian, Jazakallahu khairan kathira....

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 comments:

Post a Comment

JOM

MAI KE

MAI KE

LANGKAWI

LANGKAWI
 

www.langkawi-map.blogspot.com Copyright © 2011