/*------------------------------------*/ /*-------------------------------------*/

Langkawi-Bilik Sewa Murah

Kini anda mempunyai altenatif untuk mendapatkan penginapan yang menjimatkan dan selesa di Langkawi.Harga yang di tawarkan mengikut pakej bilik yang diminta. Untuk maklumat lanjut layari : (www.langkawibiliksewamurah.com)

Langkawi bilik sewa

Pakej Syamil Quran 22 dalam 1

Miracle The Reference ialah sumber rujukan sahih dan lengkap untuk belajar Al-Qur'an dengan lebih komprehensif. Metod penyusunan yang sistematik dan teliti berdasarkan tafsiriyah-lafziyah dengan Metode Hijaz dalam Terjemah Per Kata adalah salah satu bahagian penting dalam penghayatan yang lebih mendalam.

Langkawi Kereta Sewa

Koleksi Kereta Sewa Di Langkawi Dalam Kadar Harga yang murah..dapatkan Segera

image name

Kedai Minyak Gamat Langkawi

Dapatkan Koleksi Pelbagai Produk Gamat Dan juga Herba Langkawi

image name

Langkawi Bilik Sewa Murah

Dapatkan Bilik Sewa Termurah, Bilik dilengkapi Aircond, TV dan Bilik Air

image name

80% OFF JUBAH MUSLIMAT-DEPAN HOSP LANGKAWI

Touch One Collection merupakan sebuah kedai menjual pakaian khususnya dan pelbagai produk baju muslimah in seperti T-Shirt, Jubah, Baju Kurung dan aksesori wanita. Nama "Touch One" asalnya diperoleh dari gabungan singkatan nama pasangan suami isteri pemilik syarikat ini iaitu tasya(Saidatul Natasya) dan wan(Mohd Ridzuan).Alamat perniagaan:Depan Hospital Besar Langkawi, 07000 Langkawi Kedah.Pelanggan yang sibuk boleh menempah atau membuat belian secara online di(http://touch1collection.blogspot.com)

image name

Thursday, March 31, 2011

Taman Agro-Teknologi Mardi Langkawi perkenal pakej baru


01/03/2011 11:04am

LANGKAWI 1 Mac - Taman Agro-Teknologi Stesen Mardi Langkawi di Lubuk Semilang memperkenalkan pakej aktiviti lasak sebagai tarikan terbarunya bermula hari ini.
Pengurus Stesen Mardi Langkawi, Hassim Mat berkata, pakej itu akan dijalankan di kawasan hutan tropika seluas empat hektar.
"Ini adalah sebahagian usaha mempromosi untuk mempelbagaikan program taman di samping meningkatkan kehadiran pelancong,” katanya kepada Bernama.
Pakej yang lain yang disediakan ialah lawatan ke ladang, perkhemahan dan pembelajaran tentang alam semula jadi.
Beliau berkata, Mardi menyasar kira-kira 60,000 pelancong akan melawat taman itu tahun ini berbanding 45,000 orang tahun lepas dan 32,000 orang tahun sebelumnya.
"Sepanjang Januari lepas sahaja, lebih 3,000 pelancong dari 73 negara seluruh dunia melawat taman ini,” katanya. - Bernama

Sumber: Utusan Online

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 comments:

Post a Comment

JOM

MAI KE

MAI KE

LANGKAWI

LANGKAWI
 

www.langkawi-map.blogspot.com Copyright © 2011