/*------------------------------------*/ /*-------------------------------------*/

Langkawi-Bilik Sewa Murah

Kini anda mempunyai altenatif untuk mendapatkan penginapan yang menjimatkan dan selesa di Langkawi.Harga yang di tawarkan mengikut pakej bilik yang diminta. Untuk maklumat lanjut layari : (www.langkawibiliksewamurah.com)

Langkawi bilik sewa

Pakej Syamil Quran 22 dalam 1

Miracle The Reference ialah sumber rujukan sahih dan lengkap untuk belajar Al-Qur'an dengan lebih komprehensif. Metod penyusunan yang sistematik dan teliti berdasarkan tafsiriyah-lafziyah dengan Metode Hijaz dalam Terjemah Per Kata adalah salah satu bahagian penting dalam penghayatan yang lebih mendalam.

Langkawi Kereta Sewa

Koleksi Kereta Sewa Di Langkawi Dalam Kadar Harga yang murah..dapatkan Segera

image name

Kedai Minyak Gamat Langkawi

Dapatkan Koleksi Pelbagai Produk Gamat Dan juga Herba Langkawi

image name

Langkawi Bilik Sewa Murah

Dapatkan Bilik Sewa Termurah, Bilik dilengkapi Aircond, TV dan Bilik Air

image name

80% OFF JUBAH MUSLIMAT-DEPAN HOSP LANGKAWI

Touch One Collection merupakan sebuah kedai menjual pakaian khususnya dan pelbagai produk baju muslimah in seperti T-Shirt, Jubah, Baju Kurung dan aksesori wanita. Nama "Touch One" asalnya diperoleh dari gabungan singkatan nama pasangan suami isteri pemilik syarikat ini iaitu tasya(Saidatul Natasya) dan wan(Mohd Ridzuan).Alamat perniagaan:Depan Hospital Besar Langkawi, 07000 Langkawi Kedah.Pelanggan yang sibuk boleh menempah atau membuat belian secara online di(http://touch1collection.blogspot.com)

image name

Thursday, March 31, 2011

Apa Yang Pelancong Gemar Shopping di Langkawi


Assalamualaikum.....

Di sini saya ingin menyampaikan  hajat seseorang yang menghubungi saya dan menyatakan hasrat untuk mencari anak angkat yang baru lahir ataupun yang berumur 2 tahun ke bawah. Lelaki atau perempuan itu beliau tidak kisah.

Beliau memang berhajat untuk mendapatkan anak setelah lama berumahtangga tetapi tidak mempunyai rezeki. Beliau ada menghubungi beberapa badan kebajikan untuk tujuan tersebut tetapi  prosedurnya agak merumitkan dan beliau terpaksa menunggu lama kerana senarai yag mendaftar agak panjang.

Oleh yang demikian beliau mengambil altenatif lain dengan meminta saya menulis untuk mencari anak angkat di dalam ruangan ini moga-moga ada yang membaca dan dapat membantu. Saya doakan moga usaha murni beliau di berkati dan dipermudahkan Allah...Amin!

Beliau yang saya kenal sangat komited dan berpegang teguh  pada agama dan mempunyai pendapatan yang tetap. Bagi saya beliau tidak mempunyai sebarang masalah untuk mendidik anak.

Jika sesiapa mempunyai maklumat berkenaan dengan anak angkat silalah menghubungi beliau seperti berikut:
serojaputih12@yahoo.com


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 comments:

Post a Comment

JOM

MAI KE

MAI KE

LANGKAWI

LANGKAWI
 

www.langkawi-map.blogspot.com Copyright © 2011